fbpx
Bemutatkozás

Bedő Balázs

Rólam

Kora gyerekkori éveimben is biztos voltam benne, hogy vállalkozó szeretnék lenni. Ez az érzés az évek során egyre erősödött bennem. Tudtam, hogy valami maradandót szeretnék alkotni, amire egyedül is képes vagyok.

Habár fiatal felnőttkorom elején jobban vonzott a sportmenedzseri pozíció, végül a pályafutásom értékesítőként indult el egy nemzetközi cég munkatársaként, ahol rövid időn belül menedzseri karriert tudhattam magaménak, csapatot építettem. Az itt töltött 8 év során szép eredményeket értem el mindkét pozícióban, de igazán kiteljesedni vezetőként tudtam, új munkatársak sikeres bevonásával a csapatba.

Az első élményem az ingatlanszakmával a saját családi házunk eladása során történt. Miután a piacon fellelhető ingatlanközvetítők bevonásával eredménytelen hónapokon voltunk túl, a saját kezembe vettem az ingatlan menedzselésének folyamatát. Értékesítői múltam segítségével, akkoriban még laikusként 2 hónapon belül sikerült eladnom a házat. Ebben az időszakban már új kihívásra vágytam a karrieremet illetően, így az új sikerélmény szolgált alapul a szakmában való elindulásnak.

A szükséges tanulmányok elvégzése után, némi tapasztalatot gyűjtve a piacon, viszonylag hamar rátaláltam Kovács Kornélra és az Ingatlanpáholyra, akiknek köszönhetően meg tudtam valósítani azokat az elképzeléseket, amelyekkel képviselni szeretném a szakmát.

Töretlenül hiszek azokban a projektekben, ahol hosszú időn át piacon maradt/ragadt ingatlanok menedzselését vehetem át, majd vihetem sikerre rövid időn belül, az új alapokra helyezett stratégiával. Amikor ilyen típusú megbízást kapok, kifejezetten élvezem az ingatlan értékesítésének folyamatát, mert amellett, hogy minden ügylet által új kihívásokat kapok, megerősítenek benne, hogy a megfelelő szakmai alapot és a fejlődés iránti elkötelezettséget siker koronázza.

Az évek során egyre fontosabbá vált számomra a személyes sikereim és eredményeim mellett a mentorálás, ennek kapcsán pedig sikermegosztás élménye.

A hosszú távú céljaim között is az ügyfeleim magas minőségű képviselete, a rám bízott ügyletek egyénre szabott, stratégiai menedzsmentje szerepel, a hatékonyság és innováció ötvözésével.

Az üzleti vonal mellett nagy vágyam egy gyerekeket képviselő karitatív szervezet létrehozása, mert hiszek benne, hogy tudunk még jót tenni egymással, egymásért. A késztetés a családcentrikus életszemléletem hozadéka, szoros a kapcsolatom a szüleimmel, testvéreimmel és a gyerekekkel. A párommal 5 éve alkotunk egy párt, aki nemcsak a magánéletünkben hű társam, hanem szakmailag is az elsőszámú támogatóm. Miután tavaly beköltöztünk a közös otthonunkba, 2021-et eljegyzéssel nyitottuk meg, és alig várjuk a folytatást.